Zwitserse Witte Herder

31 maart 2020

Een nieuwe video online. Lisse en Fendi voeden samen de pups op. In het begin komt Fendi even een lik aan de camera geven :)))
Ze mist de hondenschool en haar vriendjes. Maar ze heeft veel plezier in het meehelpen opvoeden van de pups. Ze corrigeert ze ook heel goed. Ik ben er wel altijd bij, want ze is tenslotte nog maar een jong teefje van 22 maanden en soms nog een "grote slungel", maar ze is ontzettend lief en sociaal. De pups leren veel van de grote honden. Heel leuk om te zien.

30 maart 2020

Een lieve foto van slapende pups bij tante Fendi.

Fendi

27 maart 2020

Vandaag zijn de pups precies 4 weken oud. Morgen dus weer tijd om een 2e wormkuurtje te geven.
Alles verloopt naar wens en ze worden steeds leuker. Spelen met elkaar en ook rangordespelletjes zijn al aan de orde. 
Lisse is nog altijd een topmama en elke nacht wil ze nog een keertje erbij. De moedermelk is nog altijd het lekkerste. De volwassen honden mogen om beurten erbij en zelfs ons flatcoatje gaat er graag bij. Bij grote nesten vindt zij het niet leuk, want dan hangen al die pups aan haar. Maar nu vindt ze het leuk. Ook Fendi gaat er graag bij en wast ze zelfs.  Alleen mis ik wel de bezoekjes van onze vrienden, want velen komen uit Nederland en komen elk nestje even puppyknuffelen. Maar helaas zit dat er nu niet in, omdat ook alle grenzen dicht zijn. Maar de pups komen geen aandacht te kort en zo'n klein nestje krijgt nog wel meer aandacht :))) Het zijn zo te zien ondernemende pupjes en gaan overal op af. 
Henk heeft vandaag het puppypleintje helemaal afgespoten met de hogedrukreiniger en morgen gaan we daar alles in gereedheid brengen. Als het weer goed blijft mogen ze eind volgende week eens naar buiten.

Verzorg jullie goed en blijf allemaal gezond!

Hieronder de portretjes van 4 weken leeftijd

TEEFJE

teef

 

REUTJE

reu