Zwitserse Witte Herder

7 april 2020

Er staan nog wat nieuwe foto's in het album.
Vandaag hebben ze onze straat opgebroken en een deel nieuw asfalt gelegd. Dus heel veel lawaai, want normaal hoor je hier alleen de vogeltjes fluiten. Voor de pups heel erg goed qua socialisatie met harde geluiden. Verder veel genieten van het mooie weer.
Daarna weer lekker slapen voor de pups :)))

links het reutje en rechts het teefje ;))) want de bandjes zijn niet meer zichtbaar door de dikke vacht

pups mand

5 april 2020

Er staat een nieuwe video online. Het is niet gemakkelijk om maar 2 pups te filmen, want ze lopen constant rond en zo snel ben ik niet gedraaid. Dus allemaal kleine fragmentjes. In deze video neemt oma Noona de taak van mama op zich, wat zij maar al te graag doet. De pups vinden het wel leuk, maar ze worden wel gecorrigeerd en opgevoed door de oudere honden. Met dit prachtige weer zijn we de hele dag buiten geweest. De pups kunnen in en uit lopen en zijn graag buiten. 's Avonds is wel de deur dicht, maar dat accepteren ze ook, want dan is het Fendi haar tijd om bij de pups te zijn. 
Ze gaan zonder problemen al op de schommel en in het huisje. Alles wordt onderzocht. De komende week zal ik eens met ze op straat gaan lopen. Klein stukje tot bij de paardjes in onze buurt.  Dat doe ik met elke pup apart. Met dit mooie weer gaan we deze week ook de doggyride nemen en een wandeling maken in onze buurt. Dan kunnen ze alle twee mee.  We genieten hier volop van het wel heel gemakkelijke nestje :))))

3 april 2020

De kleintjes zijn vandaag precies 5 weken oud en wat zijn het zalige pups. Ik ben er echt verliefd op :))) Ik ben die grote nesten gewend en dan moet je de aandacht verdelen. Nu krijgen die 2 bengeltjes alle aandacht.  Zo zonde dat we geen bezoek mogen ontvangen, want ze zouden vele harten stelen door hun vrolijke karakter. Maar we blijven onze verantwoording nemen zodat dit virus snel onder controle is. Hier gelukkig nog geen verveling met de pups en de voorjaars-poets die al grotendeels is gedaan. 
Gistermiddag zijn we alvast even buiten geweest en ze volgden de mama heel snel. Vandaag al 2 keer buiten geweest. Even lekker alles verkennen en dan weer binnen slapen.  Koud zullen ze het niet snel hebben, want alle twee hebben ze een mooie dikke vacht. Ze gingen zonder schroom naar buiten en gingen op verkenning. Super om te zien hoe vrij ze al zijn voor hun leeftijd.
Afwisselend zijn de grote honden bij de pups, ze leren zo heel veel van de hondentaal.

De portretjes van 5 weken leeftijd

TEEFJE

teefje5weken

 

REUTJE

reutje5weken